За резервации: +35929506159, Адрес: бул. Христо Ботев 42, гр. София - Карта

  • Кетъринг

 

  • ВИП зала

 

  • Организация на тържества

Уважаеми Гости на Турски Ресторант „Авразия”, предлагаме Ви организиране на Вашето корпоративно или частно парти при нас.

Професионалният екип на ресторанта ще предложи на Вашето внимание селектирано Празнично Меню – тристепенно или петстепенно и Винена листа,включваща превъзходни турски, български, чилийски и други вина от цял свят на специални празнични цени, както и съставяне на Меню според Вашите изисквания с фиксирана цена – Куверт за всеки Ваш гост.

Ресторант „Авразия Гардънс” разполага с два красиво обзаведени вътрешни салона с 80 места , камина, ВИП зала с 12 места, която е със самостоятелен вход и луксозен санитарен възел.
Градината на ресторанта е на три нива и предлага специална турска фурна , шатра и летен бар. За най-малките ни гости е специализирания детски кът. 

Според желанията на нашите клиенти можем да подготвим празнична програма с жива музика, ориенталски песни и танци, участие на известни поп и фолк изпълнители, цветна украса,балони и фоерверки.

Доверете се на нас за организирането на Вашето Свадбено тържество, рожден ден или коктейл и ще се насладите на магията на ориенталската кухня и оригиналността на поднасяне на турските ястия!

 

 

За организиране на тържаства : 0875 129 713, 02/ 950 61 59, 02/945 91 96 
Очакваме ви!Авразия - Турски ресторант

Всички права запазени.
Уеб дизайн и изработка - Оптимизатор БГ
Google+